Klantenservice & FAQ

Onze klantensevice is bereikbaar van 

ma - vr  8.00u - 17.00u

zaterdag van 8.00u - 12.00u.

tel: 085-0160777

e-mail: [email protected]
 
 

Bestellen doe je in 3 simpele stappen:

* maak een keuze en voeg het product toe aan de winkelwagen

* heb je een account? Inloggen met een account gaat veel sneller.Nog geen account? Ook zonder account kan je bestellen, dan hebben we nog wel even je gegevens nodig, een kwestie van invullen. We raden je aan een account aan te maken, dit heeft veel voordelen en is een fluitje van een cent.

* kies een betaalwijze en check, dubbelcheck, ook afrekenen hoort erbij. Je krijgt een bevestiging per mail. Nu is het alleen wachten tot de ontvanger met een glimlach de bestelling in ontvangst neemt.

* bij bestellingen voor een begrafenis graag ook aangeven : naam overledene, naam uitvaartcentrum, tekst op kaartje, datum en tijdstip begrafenis.  

Bezorgen:

* bezorging overdag van 8-18u en bij bedrijven van 9-17u. Geen bezorging op feestdagen. Per product is de levertijd aangegeven. Een spoed bestelling of levering buiten de bezorgtijden nodig? Laat het ons even weten via de opmerkingen of de klantenservice. Is de ontvanger niet thuis dan laten we een briefje achter waar de bestelling is geleverd.

Verzendkosten:

*voor verzendkosten wordt 4,95€ gerekend

Zakelijk bestellen:

*voor zakelijke bestellingen graag eerst even registreren, dit biedt vele voordelen. Het bestellen van grotere aantallen is geen probleem. Elektronisch verzenden van de facturen via een koppeling is ook mogelijk.